İZMİR / KONAK - Konak Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

2.DÖNEM 1.ORTAK SINAV TAKVİMİ

SORUMLULUK SINAVI ŞUBAT DÖNEMİ SINAV TAKVİMİ VE ÖĞRENCİ LİSTELERİ

Kas

BEKLEMELİ VE SÜREKLİ DEVAMSIZ DURUMDA OLAN ÖĞRENCİLERİN SORUMLULUK SINAVI İŞ VE İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ DUYURU

Tem

"ÖZEL EĞİTİM GEREKSİNİMİ OLAN ÖĞRENCİLER-(BEP)" velileri tercih yapmadan önce mağduriyet yaşamamaları için mutlaka okulumuz ile iletişime geçmeleri rica olunur.

0.232.4587963

SAYIN VELİLER , OKULUMUZ 1)SAĞLIK HİZMETLERİ ALANI( Ebe Yard.-Hemşire Yard.-Sağlık bak. Tek. Dalları)  2) HASTA VE YAŞLI BAKIM HİZMETLERİ ALANI OLMAK ÜZERE İKİ ALAN MEVCUTTUR.

ÖĞRENCİLERİNİZ İNSANLARA HİZMETİ SEVİYOR,

İNSANLARINA SAYGILI ,

SAYISAL - FEN  YÖNÜ BAŞARILI,

DİSİPLİNİ SEVEN BİRİ İSE ...............BU OKUL SİZİN OKULUNUZDUR.

TANITIM VİDEOMUZ ANA SAYFAMIZIN - HABERLER- BÖLÜMÜNDEDİR

Ağu

YENİ KAYIT 9. SINIF ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE ! ...........Ö N E M L İ............. OKULUMUZDA BU YIL(2023-2024) 9.SINIFA YERLEŞECEK 200 ÖĞRENCİ İÇERSİNDEN TERCİH VE ORTAOKUL BAŞARI PUANINA GÖRE SAĞLIK HİZMETLERİ ALANI  İLE  HASTA VE YAŞLI BAKIM HİZMETLERİ ALANINA ÖĞRENCİ YERLEŞTİRİLECEKTİR. GEÇMİŞ YILLARDA ALANIMIZ TEK İKEN SON İKİ YILDIR İKİ ALAN OLMUŞTUR. BUNA BAĞLI OLARAK EYLÜL AYININ İLK HAFTASI YENİ KAYIT  9. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ALAN TANITIMI VE ALAN TERCİHLERİ YAPILACAKTIR. 200 öğrencinin % 80 i (160 öğrenciSağlık Hizmetleri Alanına , % 20 si (40 öğrenciHasta ve Yaşlı Bakım Hizmetleri Alanına  Tercih ve Orta öğretim başarı puanına göre yerleştirilecektir.

OKULUN AÇILDIĞI İKİNCİ HAFTA ÖĞRENCİLERİN YERLEŞTİĞİ ALANLAR BELİRLENİP , İLAN EDİLECEKTİR.

"Özel Eğitim Gereksinimi Olan Öğrenci" velileri tercih yapmadan önce mağduriyet yaşamamaları için mutlaka okulumuz ile iletişime geçmeleri rica olunur.

0.232.4587963