İZMİR / KONAK - Konak Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

HASTA VE YAŞLI BAKIM HİZMETLERİ ALANI 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN OKULUMUZDA İKİNCİ BİR ALAN OLARAK AÇILDI.

YENİ KAYIT 9. SINIF ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE ! ...........Ö N E M L İ............. OKULUMUZDA BU YIL(2023-2024) 9.SINIFA YERLEŞECEK 200 ÖĞRENCİ İÇERSİNDEN TERCİH VE ORTAOKUL BAŞARI PUANINA GÖRE SAĞLIK HİZMETLERİ ALANI  İLE  HASTA VE YAŞLI BAKIM HİZMETLERİ ALANINA ÖĞRENCİ YERLEŞTİRİLECEKTİR. GEÇMİŞ YILLARDA ALANIMIZ TEK İKEN SON İKİ YILDIR İKİ ALAN OLMUŞTUR. BUNA BAĞLI OLARAK EYLÜL AYININ İLK HAFTASI YENİ KAYIT  9. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ALAN TANITIMI VE ALAN TERCİHLERİ YAPILACAKTIR. 200 öğrencinin % 80 i (160 öğrenciSağlık Hizmetleri Alanına , % 20 si (40 öğrenciHasta ve Yaşlı Bakım Hizmetleri Alanına  Tercih ve Orta öğretim başarı puanına göre yerleştirilecektir.

OKULUN AÇILDIĞI İKİNCİ HAFTA ÖĞRENCİLERİN YERLEŞTİĞİ ALANLAR BELİRLENİP , İLAN EDİLECEKTİR.

"Özel Eğitim Gereksinimi Olan Öğrenci" velileri tercih yapmadan önce mağduriyet yaşamamaları için mutlaka okulumuz ile iletişime geçmeleri rica olunur.

0.232.4587963

ALAN BELİRLEME KRİTERİ;

1- ÖĞRENCİNİN TERCİH SIRASI

2-ÖĞRENCİNİN OKULUMUZA YERLEŞTİĞİ ORTAOKUL BAŞARI PUANI GÖZÖNÜNDE BULUNDURULACAK, KONTENJAN DIŞI KALAN ÖĞRENCİLER KONTENJANI BOŞ OLAN ALANA MUTLAKA YERLEŞTİRİLECEKTİR..

3- TERCİH YAPMAYAN ÖĞRENCİLER İSE YİNE KONTENJANI BOŞ OLAN ALANA YERLEŞTİRİLECEKTİR.

BİLGİLERİNİZE. OKUL İDARESİ

Yayın: 04.08.2021 - Güncelleme: 26.07.2023 15:59 - Görüntülenme: 3788