İZMİR / KONAK - Konak Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kas

Ekm

23 Ekim 2019 da okulumuz öğrencilerinin Felsefe Öğretmenimiz Nursel BAŞ eşliğinde  Ege Ün.Ed.Fak.Felsefe Bölümüne gidilerek "Felsefe Giriş" dersinin dinlenmesini sağladık.Amacımız öğrencilerin üniversite kavramını daha iyi algılamaları,üniversitede ki ders ortamını yakından tanımaları ve üniversite işbirliğinin güçlendirilmesiydi.Öğretmenimize  katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Mesleki ve Teknik Eğitim Fuarında Okulumuz İdarecilerimiz ,Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimiz tarafından başarıyla temsil edilmiştir Alanlarımız ve Okulumuzun tanıtımı başarılı bir şekilde yapılmıştır. Okulumuzun izmir de neden bir numara olduğu daha iyi görülmüştür.