İZMİR / KONAK - Konak Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Konak Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
1245 Sok. No 6 Yenişehir Konak / İZMİR İZBANLA GELECEKLER İÇİN KEMER İZBANA 5 DK. YÜRÜME MESAFESİ ,KONAK YÖNÜNDEN GELECEKLER İÇİN 44, 45 VE 302 NOLU OTOBÜSLER VE DOLMUŞ TAKSİLER İLE GELEBİLİRSİNİZ .SUAT SEREN GÖĞÜS HASTANESİNİN TAM ARKASINDA
Vizyon
Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak; Atatürk ilke ve inkılâplarını yaşayan, ülke kültürüne ve değerlerine bağlı, insanlığın hizmetinde çalışmaya hazır mesleki donanımlı, mevcut teknolojiyi en iyi şekilde kullanan ve yeni teknolojiler yaratabilecek düşünce yapısına sahip, ülke ve dünya sorunlarına duyarlı kendi kendine öğrenebilen, yaşam boyu öğrenmeyi sürdürebilen alanında yüksek öğrenime yönelebilen bir sağlık meslek elemanı yetiştirmektir.
Misyon
Gençlerimizi, Milli Eğitimimizin amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda, evrensel insan haklarına saygılı, mesleğini seven, görev ve sorumluluk duygusu gelişmiş, sağlık hizmetleri ihtiyacına uygun bilgilerle donanmış, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip edebilen, disiplinli, dürüst ve onurlu olarak yetiştirmenin yanında bir yüksek öğretime de hazırlamaktır.
DOĞAL GAZ /KAL.
1245 Sok. No:6 Yenişehir Konak / İZMİR
Merkezde
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda kapalı spor salonu ve açık alanda futbol ve basketbol sahaları bulunmaktadır. Okulumuzda futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, badminton, bocce branşlarında spor yapma imkanı bulunmaktadır.